Tragedie în comuna Dobrotești! Patru persoane din Didești au murit pe loc în urma unui cumplit accident de circulație

Patru persoane au murit în urma unui teribil accident de circulație petrecut pe DN 65 A, la intrare în comuna Dobrotești. Victimele erau din comuna Didești și avea vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani. Aceștia erau lăutari, iar, din spusele oamenilor, se întorceau de la „Revelionul lăurarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

Conform ISU, în urma impactului unui BMW Seria 5 cu un copac au rezultat 4 victime, bărbați, care au fost găsiți decedați de către forțele de intervenție. Doi dintre aceștia se aflau proiectați în exteriorul mașinii, iar alți doi, care se aflau pe locurile din față, erau incarcerați. La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotești, cu un SMURD și o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru bărbați si două echipaje de la poliție.

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, un autoturism care circula pe DN 65, dinspre sat Cucuieti către Dobrotesti, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției, carosabilul fiind umed si a lovit un copac aflat pe partea stanga a sensului de mers. În urma impactului, conducătorul auto si pasagerul din dreapta fata au fost găsiți in autoturism iar alti doi ocupanți ai masinii au fost proiectati pe campul agricol din apropiere. Toti cei patru barbati au decedat