Voluntarii ISU Teleorman au primit “Diplomă de Excelență”, în semn de prețuire pentru activitatea depusă

Miercuri, 5 decembrie, pompierii militari și voluntarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman au sărbătorit Ziua Internațională a Voluntarilor, o zi ce conferă recunoașterea implicării, solidarității, responsabilității civice și valorii profesionale a acestora, materializată prin sprijinul acordat comunităților pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea lor.

„Pentru a marca Ziua Internațională a Voluntarilor și activitatea dumneavoastră, ca semn de prețuire pentru tot ceea ce faceți pentru societate, vă rog să îmi permiteți să vă ofer o diplomă de excelență din partea unității noastre” a început discursul colonel Marius Stancu, inspectorul șef al I.S.U. Teleorman.

Acesta a continuat prin a spune: „Cred că ceea ce faceți dumneavoastră ar trebui să se întâmple la o scară mult mai mare pentru că e ceva de viitor, iar statul român și societatea are nevoie de dumneavoastră mai mult decât orice altceva. Cred că atitudinea dumneavoastră e de lăudat și ar trebui să fie un îndemn pentru ceilalți”.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Voluntarilor, pentru realizările minunate de până acum și munca pe care o depun zilnic în folosul comunității, le adresăm cele mai calde felicitări, multă sănătate, putere de muncă și succes în îndeplinirea nobilei și generoasei lor meniri!

ISU Teleorman