Viorica Dăncilă şi-a adus aminte de Teleorman! Candidatul PSD a prezentat programul electoral, în faţa a peste 1.000 de social democraţi

Pe ultima sută de metri, Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile pentru şefia statului, şi-a adus aminte de judeţul Teleorman. Cu doar două zile înaintea alegerilor, fostul premier a călcat pe meleagurile natale, însoţită de ex miniştrii Orlando Teodorovici şi Petre Daea. Prima oprire, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, acolo unde, alături de preşedintelele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, de Dănuţ Cristescu- preşedintele CJ, primarul Victor Drăguşin sau parlamentarii Violeta Răduţ, Valentin Boboc şi Petre Cioabă, au dat o “tură” prin secţia de chirurgie, nu înainte de a arunca o privire şi în spatiul unde funcţionează cele mai moderne aparaturi medicale, este vorba de RMN şi CT.

„Am avut o bună cooperarea între Guvern şi consiliile județene sau comunitățile locale. Noi am avut în vedere, pe lângă creșterea salariilor personalului din Sănătate, a medicilor, ceea ce este un act de normalitate într-un stat european, și dotarea cu aparatură medicală pentru eficientizarea calității serviciilor medicale. Iată că și aici, la Teleorman, ați reușit, iar cu această ocazie vreau să felicit și Consiliul Județean pentru implicare. Acolo unde într-adevăr se dorește, se realizează anumite lucruri. Şi aici ați dovedit că se poate”, a precizat Viorica Dăncilă.

La rândul său, Adrian Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, a afirmat că toate aceste contracte vin în completarea proiectului mare derulat de Consiliul Județean Teleorman, prin care s-au modernizat cele două corpuri ale spitalului, corpul A și Corpul B, o investiție derulată prin Programul Operațional Regional cu fonduri europene. Prin toate aceste investiții am încercat să oferim condiții mai bune pentru ca actul medical să fie unul de calitate”.

După vizita efectuată la Spitalul din Alexandria, Viorica Dăncilă şi-a lansat candidatura la Sala Polivalentă, eveniment la care au participat aproximativ 1.000 de persoane, printre care primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali sau locali, dar şi membri de partid.