Viceprimărița din Segarcea Vale, Gâdea Violeta Geanina, găsită incompatibilă de către ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă și fals în declarații în cazul a 11 foști și actuali aleși locali.

Printre cei găsiți în stare de incompatibilitate se numără și Gâdea Violeta Geanina, viceprimar în comuna teleormăneană Segarcea Vale.

Conform documentului, în perioada 12 iunie 2014 – 08 februarie 2018 aceasta a deținut simultan funcția de viceprimar și pe cea de controlor trafic- angajat cu contract individual de muncă în cadrul S.C. Vyo Trans S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art.87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, se arată în comunicat.

Viceprimarul Gâdea Violeta Geanina a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.