Vă întreabă oamenii: De ce mințiți cu nerușinare, domnule doctor (director) Valentin Filip?

În urma difuzării în ziarul nostru a articolului intitulat „Spitalul “groazei” din Alexandria, o manipulare grosolană, declară managerul Valentin Filip”, în care doctorul Valentin Filip, directorul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, afirma că „în spitalul din Alexandria niciodată nu s-a plătit RMN-ul de către pacienţi, exceptând cazul în care este făcut la cererea acestora”, am fost sunați de către un domn, vădit indignat de cele citite. Domnia sa ne-a relatat un caz care a avut loc, luni, 22 februarie. Soacra lui, Tone Georgeta, o pensionară în vârstă de 67 de ani, din Alexandria, aflată în comă diabetică, a fost dusă cu salvarea la camera de urgență a spitalului respectiv. După consultațiile de rigoare, mai ales că avea și spasme, doctorul de gardă a trimis pacienta să efectueze un RMN. Aici, nu i s-a efectuat investigația până nu s-a plătit suma de 270 de lei. (Între timp, femeia a decedat pe patul de spital, din cauza unei comoții cerebrale grave.)
De asemenea, pe facebook a apărut următorul comentariu: Filla Calin: „Minte în continuare cu nerușinare. Eu am o fată cu boala Crohn și, după cum se știe, această boală nu se vindecă, doar se ține sub control. Fata era și asigurată, pentru că are pensie de handicap. Am venit cu recomandare de la Spitalul „Sfânta Maria” din București și cu trimitere de la medicul de familie sa facă un RMN la șolduri și nu am putut să-l facem, ne tot amâna că nu merge aparatul, că trebuie să ne programăm (asta se întâmpla undeva prin decembrie și ne programase în martie), am fost nevoită să plătesc 500 de lei, plus 200 de lei soluția de contrast, ca să fac mai repede acest RMN, pentru că aveam nevoie urgent. Deci, cu bani am făcut în câteva zile. Așa că dr. Filip să nu mai mintă cu nerușinare!”
Cetățeanul care ne-a sunat, după ce își va înmormânta soacra, are de gând să facă o plângere penală la Parchet și să depună o alta la cancelaria primului-ministru în vederea demarării unei anchete pe tema tomografului de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Liviu B.

  • In data de 9.11.2015, tăică-mio a suferit un accident de serviciu și a necesitat un RMN. Deși era asigurat, a plătit în jur de 200. Colac peste pupăză, filmul a fost atât de neclar încât doctorița neurolog de gardă din acea zi a luat decizia de a transfera pacientul la Spitalul Pantelimon din București. Acolo, conferențiarul univ. dr. Toma Papacocea m-a sfătuit ca să pun acel film de la Alexandria ca protecție la masa unde desenează fiu-mio. Și f.tuți și cu banii luați degeaba.

Comments are closed.

Infotr.ro