Urmărire ca-n filme! Un tânăr din Poeni, băut și fără permis, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

Un tânăr este cercetat pentru că nu a respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de poliţişti. De asemenea, tânărul nu poseda permis de conducere, refuzând şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Duminică, 29 iulie a.c., poliţiştii giurgiuveni, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe raza comunei Mârşa din direcţia Videle.
Conducătorul auto nu a oprit la semnal, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind depistat pe raza comunei Poeni, judeţul Teleorman.
Poliţiştii giurgiuveni au identificat conducătorul auto, un tânăr de 23 ani, din comuna Poeni, judeţul Teleorman, care nu poseda permis de conducere.
Din cauză că acesta emana halenă alcoolică a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice, însă acesta a refuzat recoltarea.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de recoltare de mostre biologice.