Urmărire ca-n filme! Șofer de microbuz, oprit cu focuri de armă! Bărbatul din Siliștea a devenit violent la vederea polițiștilor

Caz mai puțin obișnuit în analele polițiștilor din Teleorman. Un bărbat din comuna Siliștea, conducător al unui microbuz, a fost oprit în trafic de oamenii legii cu focuri de armă.

Luni, spre orele serii, la un control de rutină, efectuat pe raza localității Talpa, polițiștii din Videle i-au făcut semn șoferului să oprească. Văzând că acesta nu se conformează semnalelor, oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Au folosit armamentul din dotare, iar după câțiva kilometri, la ieșire din comuna Talpa, au reușit să oprească microbuzul. Fără scăpare, șoferul a tras pe dreapta și s-a încuiat în mașină. Mai mult, a devenit violent cu oamenii legii.

Potrivit unor surse, conducătorul auto era atât de beat încât abia se mai ținea pe picioare. Mai mult, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul din Videle pentru recoltarea de probe biologice. Și aici, conducătorul auto s-a opus.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Mai trebuie precizat faptul că, în autoturismul de transport călători, nu se afla nicio persoană.