Un teleormănean a dat aparatul radar peste cap! A fost prins circulând cu 215 km/h, în județul Buzău

Un șofer din județul Teleorman, conducător al unui autoturism “de fițe”, cu mulți cai putere, a stabilit un nou record de viteză, pe străzile din Buzău. La sfârșitul săptămânii, bărbatul de 35 de ani a fost prins de polițiștii buzoieni circulând cu… 215 km/h. Vitezomanul a primit o amendă contravențională, insignifiantă pentru buzunarul lui, și i-a fost reţinut permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.
“Cea mai mare viteză – 215 km/h – a fost înregistrată pe DN2 E85, în afara localităţii Racoviţeni, la volanul autoturismului respectiv fiind identificat un tânăr din Teleorman, în vârstă de 35 de ani”, se arată într-un comunicat de presă.

De altfel, nu este pentru prima dată când polițiștii buzoieni identifică în trafic șoferi din Teleorman ce au mania vitezei. În urmă cu două luni, “un puștan” de 18 ani, căruia nu i se uscase bine cerneala pe permisul de conducere, a fost prins rulând cu o viteză de 108 Km/h, chiar în centrul municipiului Buzău. Și în acest caz, tânărul a rămas…pieton, iar pe lângă reținerea permisului pentru 90 de zile, acesta a trebuit să plătească și o amendă cuprinsă între 1.305 și 2900 de lei.