Un student din Zimnicea a murit, după ce a încercat să evite un porc mistreț

Un tânăr din Zimnicea, student la Facultatea de Medicină Veterinară, și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în condiții mai puțin obișnuite. În timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Portului, din orașul de la malul Dunării, în față i-a apărut un porc mistreț. În încercarea de a evita animalul, acesta a pierdut controlul mașinii și s-a izbit puternit de o conductă de gaze. Impactul a fost atât de puternic, încât portiera autoturismului a rămas înfiptă în conductă.

”După ce a lovit animalul, studentul la medicină veterinară nu a mai putut redresa autoturismul și a intrat într-o țeavă de gaze, murind pe loc. Martorul povestește cum cei doi prieteni ai tânărului, aruncați în urma impactului pe marginea drumului, îl strigau disperați în speranța că acesta va răspunde, însă pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului putrernic ușa mașinii a rămas înfiptă în țeava de gaze”, conform MDI TV.

Martorii oculari spun că acul vitezometrului s-a oprit la peste 150 de km/h. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii sosiți la fața locului nu au reușit să-i salveze viața tânărului.zimn1zimn