Un fost consilier judeţean “şi-a găsit rostul” în cea mai PESEDIZATĂ instituţie din judeţ: Primăria Alexandria

Simulescu Mădălina Adriana l-a prins pe Dumnezeu de picioare! Are viitorul asigurat! Dacă pe plan politic, juna a dat rateuri, renunţând după numai câteva luni de zile la funcţia de consilier judeţean, din partea PSD, evident, în latura profesională soarele a răsărit şi pe strada domniei sale. Luna trecută, primăria Alexandria a scos la concurs postul de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent. Era vacant. Oamenii buni şi de valoare au fugit spre alte instituţii, acolo unde sunt respectaţi şi cineva le preţuieşte activitatea. Şi cum teleormăneanul este puturos şi nu prea se lipeşte munca de el, la examen s-a înscris doar un singur candidat: Simulescu Mădălina Adriana. Şi cum norocul, ca şi roadele unui pom, trebuie cules la timp, examinatorii nu au pierdut vremea şi în numai o oră au testat-o pe tânăra jurist de două ori. La oral şi la scris.

Conform anunţului postat pe pagina oficială a instituţiei, imediat ce limbile ceasului au indicat ora 12.00, fericirea se putea citi pe faţa candidatei. Lucrurile au mers ca unse, trecuse hop-ul şi obţinuse un punctaj ce i-a dat dreptul să meargă mai departe. După numai 60 de minute, adică la 13.00, Mădălina a mai repurtat o victorie. Luase oralul. Şi uite aşa, în doar o oră şi niţel, fata s-a văzut ditamai “jurist” în cea mai politizată/pesedizată instituţie din judeţ. Ce urmează, e greu de anticipat. Până ce Mădălina va prinde ceva “caimac”, cel mai probabil altcineva va munci în locul ei. Are acest privilegiu. E dat de carnetul de partid, cu antetul PSD!

Declaraţia de avere, depusă în 2016 la Consiliul Judeţean Teleorman, arată un lucru îngrijorător. Simulescu Mădălina Adriana e săracă, lipită pământului. Nu are casă şi nici terenuri. În schimb, deţine un hârb din anul 2004. Şi la capitolul venituri, politicianul stă prost. A câştigat de la “agregate” 240 de milioane de lei pe an, cam 20 de milioane de lei pe lună. Prea puţin pentru o domnişoară cu ştaif.