Turnător la SECURITATE, în echipa primarului Dănuț Cuclea. Consilierul Prună Marinel, acuzat că oferea informații despre colegi organelor de represiune


Prună Marinel Viorel, consilierul PSD în CL din Turnu Măgurele, îngroașă rândurile aleșilor locali, acuzați că și-au turnat colegii de muncă la SECURITATE, pe vremea regimului comunist. Verificat din oficiu de către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, s-a descoperit că acesta, în perioada când era mecanic la Combinatul Chimic din orașul de la malul Dunării, oferea date și informații despre persoanele cu care împărțea un codru de pâine, cu referire la activitatea zilnică și orientările lor politice.

La alegerile locale din anul 2016, primarul Dănuț Cuclea l-a luat de bun, așezându-l pe lista de consilieri locali pe un loc eligibil. Potrivit declarației de avere, tunătorul Prună e lipit, sărac pământului. Deține o vechitură de Logan și are un apartament cumpărat în anul 1999. La capitolul venituri, omul e atât de sărac încât nu-și permite nici să treacă Dunărea până la Nikopole. Câștigă din indemnizație și pensie aproximativ 20 de milioane de lei pe lună. Colac peste pupăză, prietenul oraganelor de represiune din timpul lui Ceaușescu este și membru în Biroul de conducere al PSD!!!