Trei BPL liberale din Teleorman au fost dizolvate. Adrian Savu a găsit ceea ce a căutat!

Decizii radicale adoptate de către Biroul Politic Județean al PNL Teleorman, întrunit, joi seara, în ședință. Cu majoritate de voturi, s-a hotărât dizolvarea a trei Birouri Politice Locale, este vorba despre Tătărăști de Jos, Gratia și Călinești. Până la alegeri, acestea vor fi conduse de președinți interimari, desemnați de forurile superioare ale formațiunii politice. Spre exemplu, la Tătărăști de Jos interimatul va fi asigurat de către Sebastian Brezoianu, economist de profesie și un important om de afaceri.

O analiză obiectivă realizată la nivelul PNL Tătărăștii de Jos a scos la iveală faptul că Adrian Savu are alte priorități politice, interesele sale fiind diametral opuse cu cele ale partidului. Rănit în orgoliu, mai ales după ce a pierdut, în mod lamentabil, alegerile pentru președinția PNL, dizidentul nu s-a mai regăsit în doctrina, valorile și principiile liberale. A injurat pe oricine nu i-a cântat în strună. A hulit orice acțiune a organizației județene, doar pentru a se răzbuna pe actuala conducere. Unii spun că a fost dirijat, precum un păpușoi, de oameni importanți din PSD, cu scopul de a distruge tot ceea ce s-a realizat în PNL Teleorman. Iar beneficiile au fost pe măsură. Aditză este singurul liberal din județ ce nu a fost epurat pe criterii politice, acesta ocupând funcția de șef al Ocolului Silvic din zonă.

Ce va urma, este lesne de înțeles. Își va vărsa focul, împreună cu alți ofuscați, pe la ușile partidului din Modogran, motivând că a fost zdrobit precum capul șarpelui. De altfel, nu ar fi prima dată când Savu se smiorcăie forurilor superioare. Până acum, fără nicio șansă. Și nici de acum încolo. Omul trăiește în lumi paralele și nu are putere să-și recunoască limitele.