Tragedie pe E70, la Drăgănești Vlașca. Un bărbat a murit și 10 persoane au nevoie de îngrijiri medicale (FOTO)

Imagini de groază, în această dimineață, pe E70, la ieșire din comuna Dragănești Vlașca, spre București. Un microbuz plin cu călători a fost implicat într-un accident rutier. În urma impactului, o persoană a decedat iar 10 pasageri din autobuz au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a ajuns și un eclicopter SMURD. La nivelul județului, autoritățile au activat Codul Roșu de intervenție. Circulația în zonă este oprită, cozile de mașini întinzându-se pe aproximativ 5 kilometri.

Din primele informații, conducătorul auto nu a mai reușit să redreseze mașina, după ce a făcut manevra de depășire, intrând în plin în microbuz.

La Spitalul de Urgență din Alexandria au ajuns primele victime ale accidentului. Este vorba de o fetiță și mama ei. Conform declarației medicilor, minora a suferit răni ușoare ce nu i-au pus viața în pericol. Ulterior, la UPU au mai fost transferați încă trei pasageri.

Patru persoane din microbuz, printre care și șoferul, au fost transportate la un Spital din București. Alți cinci pasageri au refuzat internarea.