Tragedie la Siliștea Gumești. Un bărbat a ars de viu. Alți doi bărbați au văzut moartea cu ochii

Moarte cumplită pentru un bărbat de 59 de ani, care locuia  în atelierul de tâmplărie al Mânăstirii din Siliștea Gumești. Omul a fost găsit carbonizat de pompierii chemați pentru stingerea unui puternic incendiu. Alți doi bărbați, care locuiau în aceeași încăpere, au văzut moarte cu ochii, reușind să iasă la timp din clădirea cuprinsă de flăcări.

Incendiul a izbucnit în această noapte, în jurul orei 1.00, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul din Roșiori, o autospecială de la Punctul de Pompieri din Dobrotești, o cistenă de la Detașamentul din Zimnicea și o Ambulanță.

Potrivit ISU Teleorman, focul a distrus întreaga clădire, utilajele aflate în incinta atelierului și două autoturisme parcate în apropiere. Intervenția a fost una dificilă și din pricina faptului că în clădirea respectivă se aflau două butelii pline cu gaz. Pagubele se ridică la peste un miliard de lei vechi iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.