Tragedie, în ziua de Crăciun. Doi tineri au murit, într-un cumplit accident de circulație, pe șoseaua Alexandria-Furculești

Crăciun însângerat pe șoselele din Teleorman. Doi tineri cu vârsta de 24 și 25 de ani au decedat în urma unui teribil accident de circulație petrecut pe șoseaua Alexandria – Furculești.

Potrivit ISU Teleorman, astăzi, în jurul orei 06.15, pe DN 52, a avut loc un accident grav, cu trei victime, dintre care două au murit. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulață SMURD, iar SAJ cu două Ambulanțe.

Din păcate, pentru doi tineri de 24 de ani, respectiv 25 de ani, medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarați decedați de către personalul SAJ. Conform ISU, aceștia au rămas încarcerați, iar pentru scoaterea lor din caroseria deformată a fost necesară folosirea accesoriilor de descarcerare.

A treia victimă, un tânăr de aproximativ 16 ani, a fost preluată de SAJ în stare foarte gravă, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cazul a fost preluat de către poliție, urmând ca oamenii legii să stabilească în ce condiții a avut loc nefericitul eveniment.

„În timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Turnu Măgurele, conducea un autoturism din direcția Alexandria-Turnu Magurele, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un copac, aflat pe partea stângă. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și pasagerului din stânga spate, un tânăr în vârsta de 25 de ani, din Brașov, precum și rănirea gravă a unui tânăr de 16 ani din Turnu Magurele, aflat pe locul din dreapta față”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.