Traficul feroviar, blocat în Teleorman. Trenuri anulate pe rutele Alexandria – Roșiori și Roșiori – Turnu Măgurele

Din cauza avertizărilor meteorologice, al viscolului și stratului gros de zăpadă așternut pe cale ferată, CFR Călători a decis să anuleze toate garniturile de tren care circulă pe raza județului Teleorman. Astăzi, 23 martie, niciun tren nu va pleca din gară pe rutele Alexandria- Roșiorii de Vede și Roșiorii de Vede- Turnu Măgurele.

Conform CFR Călători, pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro , la secţiunea Trafic intern.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi anulări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, în aplicația INFO TREN ÎN CIRCULAȚIE (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), precum telefonic la:

– 021/9521

– la numerele de telefon din gările CFR (publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice ).

– 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti.