Tineri din Ciolăneşti, arestaţi pentru TÂLHĂRIE. L-au lovit în cap şi i-au furat două telefoane

Polițiștii  din cadrul postului de poliție Ciolănesti, judetul Teleorman, au fost sesizați telefonic de către un bărbat în vârstă de 51 ani din aceeași localitate cu privire la faptul că în noaptea de 14/15.09.2017, în intervalul orar orelor 23:30-00,30  două persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința sa din comuna Ciolănești, judetul Teleorman și l-au lovit cu un obiect peste corp, iar după plecarea acestora a observat că din locuință i-au fost sutrase două telefoane mobile.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 5 poliție Rurală care a efectuat verificări, investigații si cercetări, fiind identificați autorii în persoana unui bărbat în vârstă de 21 ani  și a unui minor în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ciolănești, judetul Teleorman.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cele două persoane fiind reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman. Față de bărbatul în vârstă de 21 de ani s-a dispus  arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.