Teleormanul are un nou deputat. Violeta Răduț a depus jurământul de credință

PSD Teleorman are un nou reprezentant în Parlamentul României. Ieri, 21 februarie, 282 de demnitari au votat pentru validarea mandatului de deputat al Violetei Răduț, ca urmare a demisiei lui Adrian Gâdea și numirea acestuia ca secretar de stat în ministerul Dezvoltării.

Violeta Răduț a fost inspector în cadrul primăriei Alexandria. Este căsătorită și are un băiat, iar conform declarației de avere este ”săracă, lipită pământului”. Nu are clădiri sau terenuri pe numele ei și nici conturi sau bunuri care să depășească 5000 de euro. În schimb, are datorii de 350 de milioane de lei vechi și două autoturisme, un BMW și o Dacia Logan. În documentul respectiv se mai arată că noul deputat a încasat, ca salariat al primăriei Alexandria, undeva la 110 milioane de lei vechi.

Mai trebuie precizat că la alegerile din decembrie 2016, Violeta Răduț a ocupat poziția a patra pe buletinul de vot.

”Vă muțumesc tuturor celor care prin votul exprimat pe 11 decembrie 2016 ati contribuit la demararea celui mai îndrăzneț program de guvernare, program pus deja în aplicare, conform calendarului asumat la investire, de fiecare ministru din Guvernul Grindeanu.
Mulțumesc echipei Partidului Social Democrat care și-a dedicat timpul, energia și cunoștințele campaniei electorale, mulţumesc simpatizanţilor, militanţilor, voluntarilor care ne-au fost alături zi de zi si va asigur ca si eu, în noua mea calitate, aceea de deputat în Parlamentul Romaniei, voi respecta alături de toți colegii mei social democrați programul de dezvoltare al țării, însusit de fiecare dintre noi”, este mesajul postat de către tânăra deputat pe o pagină de socializare.