Tănase Andrei, fostul lider de sindicat de la „Rulmentul”, condamnat la închisoare, după ce a fost prins băut la volan

Tănase Andrei, fostul lider de sindicat de la Fabrica de Rulmenți din Alexandria, actualmente Comisar Şef la DIRECŢIA GENERALĂ DE MONITORIZARE A ABUZURILOR!!!, a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare, fiind acuzat de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În anul 2017, acesta a fost implicat într-un accident de circulație, petrecut la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Dunării din Alexandria, eveniment rutier în urma căruia două persoane au ajuns la Spital. La testarea cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că șoferul consumase băuturi alcoolice.

“Stabileşte pedeapsa de 1 an și 2 luni închisoare în sarcina inculpatului Tănase Andrei pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Amână aplicarea pedepsei închisorii, pe un termen de supraveghere de 2 ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul este obligat să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Teleorman, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa și să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea”,  se arată în soluția instanței.

Totodată, magistrații au hotărât ca, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei și Consiliului Local Buzescu, pe o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

Judecătorii i-au atras atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere și l-au obligat la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare.