Studenţi de la Academia de Poliţie, iniţiaţi în tainele meseriei, la Biroul pentru Imigrări Teleorman

Timp de patru săptămâni, 23 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sunt iniţiaţi în tainele meseriei de specialiştii Inspectoratului General pentru Imigrări, pe perioada stagiului de practică în cadrul structurilor operative de pe raza municipiului Bucureşti şi a 10 judeţe.
În perioada 09 iulie-05 august a.c., 23 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”-Facultatea Poliţie de Frontieră, specializaţi în Imigrări şi Drept, îşi desfăşoară stagiul de practică în cadrul structurilor centrale şi teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări.
În funcţie de opţiunea individuală, aceştia au fost repartizaţi în Bucureşti, Argeş, Buzău, Dolj, Constanţa, Galaţi, Hunedoara, Olt, Prahova, Teleorman şi Vâlcea.
Pe parcursul celor patru săptămâni, studenţii vor desfăşura mai multe activităţi pregătitoare la structurile operative ale Inspectoratului General pentru Imigrări, sub atenta îndrumare şi coordonare a unor ofiţeri cu experienţă şi vor avea posibilitatea de a pune în aplicare cunoştinţele acumulate în timpul anilor de studiu.
Stagiul de practică are ca scop îmbogăţirea şi aprofundarea cunoştinţelor teoretice, precum şi perfecţionarea deprinderilor practice specifice activităţilor pe linie de migraţie, azil şi integrare, pe care le vor efectua împreună cu viitorii lor colegi.
Cu speranţa că perioada următoare va fi una utilă şi benefică în dezvoltarea profesională, le dorim viitorilor colegi mult succes în stagiul de practică!

BIROUL  INFORMARE  ŞI  RELAŢII  PUBLICE