Sporting Roşiori, victorie cu Popeşti-Leordeni. Spectacol fotbalistic oferit de echipa teleormăneană

Ieri, stadionul Progresul Spartac Bucureşti a fost gazda partidei de verificare dintre Sporting Roşiori şi Popeşti-Leordeni. Jocul a debutat printr-o perioadă de tatonare, venită din partea celor două combatante. De altfel, pe parcursul jocului, unul viu disputat, am asistat la numeroase faze de fotbal frumos, oferit de ambele echipe, cele doua formaţii nefacând rabat de la efort şi atitudine în teren.

Echipa teleormăneană a avut un plus de luciditate, oferit de căpitanul Florin Radu, care s-a remarcat prin câteva faze unu la unu, spre bucuria spectatorilor prezenţi în tribune. În urma unei astfel de faze create de Radu, care s-a lansat în incursiune pe partea stângă a atacului roşiorean, acesta l-a găsit la circa 35 de metri de poarta adversă, cu o pasa frumoasă pe varful Sportingului, Emanuel, care a driblat doi fundaşi adverşi, dupa care de la circa 7-8 metri a înscris în poarta ilfovenilor. Era minutul 41 al meciului.

Până la finalul partidei, am asistat la un joc bun prestat de cele doua combatante. După 90 de minute de joc, roşiorenii obţin victoria, o victorie muncită şi dătătoare de speranţe.

Marti, Sporting întâlneşte pe acelaşi stadion, echipa FCSB 2. Sporting Roşiori: Priseceanu- Stancu, Sekouba, Sitaru, Epure, Răducanu, Cadolar, Lolescu, Fl. Radu, Diţu, Vintilă.

M. Amuza

leave a reply