Sporting Roşiori a intrat în pregătire cu gândul la salvarea de la retrogradare

Luni, 20 iunie, fotbaliştii echipei Sporting Roşiori au început pregătirea de iarnă, sub comanda noului cuplu de antrenori, Romulus Ciobanu-principal şi Marian Botea-secund.

Reunirea lotului de jucători s-a făcut la baza proprie, stadionul Rova, locul unde se va desfăşura întreaga perioada de pregătire din inter-sezon. Roşioreni vor „ataca” returul acestei ediţii de campionat cu multe noutăţi în echipă, antrenorii transferând fotbalişti cu experienţă competiţională superioară, cu scopul declarat de a forma un lot omogen şi valoros, menit a realiza la final de campionat obiectivul declarat-salvarea de la retrogradare.

„Sunt mulţumit de transferurile realizate şi de atmosfera profesionistă instalată în sânul echipei. Aceste argumente ne dau speranţa justificată că vom realiza un retur bun, care să fie încununat de rezultate favorabile, menite să aducă mult-dorita salvare de la retrogradare!”, ne-a declarat preşedintele CS Sporting Rosiori, Paul Mara.

Antrenorii roşiorenilor au stabilit un program de pregătire complex, care alternează pregatirea fizică cu cea tactică, concretizată prin meciuri de verificare. După cum se ştie, returul acestei ediţii de campionat debutează cu o partida extrem de dificilă, în compania echipei CSM Slatina, pe teren propriu. Slătinenii au ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a.

M. Amuza