ȘOCANT! Tinerii din PSD Teleorman au scos bolnavii din saloanele Spitalul Județean pentru a-și face clip de promovare

Viitorul sună sumbru, în cazul în care țărișoara asta va încăpea pe mâna ”bobocilor” din PSD. Mai ales a celor din județul Teleorman. Ăștia sunt mai răi ca ”seniorii” partidului, și au preluat de la ”tăticii” lor politici numai lucrurile de joasă speță. Disperați după putere, recurg la cele mai mizerabile scenarii. Calcă pe cadavre, dacă este cazul, fără nicio remușcare. Nu au milă, nu au rușine. O demonstrează ultimul clip de promovare, atunci când junii pesediști s-au filmat lângă și în instituții ale statului. Au făcut-o ca și când respectivele obiective erau moștenire de familie, construite sau reabilitate cu banii de la mămica sau tăticul lor.

Însă, de departe, cea mai jalnică situație o reprezintă filmarea realizată într-un salon al Spitalului Județean de Urgență din Alexandria. O unitate sanitară, plină de oameni amărâți, mulți dintre ei cu boli grave, pe care PSD a transformat-o într-un platou de filmare. În timp ce tinerii sociali democrați trăgeau duble și se hlizeau, mai mulți pacienți se aflau pe masa de operație iar familiile, cu lacrimi în ochi, se rugau la Dumnezeu să-i ajute pe cei dragi să treacă cu bine peste necaz.

Mai mult, special pentru PSD, unul dintre saloane a fost golit. De pacienți. Bieții oameni au fost obligați să stea pe holuri până ce partidul își face hatârul. Asta în timp ce în unele secții, din cauza numărului mic de paturi, bolnavii, vor sau nu, trebuie să stea câte doi.

În consecință, dacă apucăm pe mâna astora vom deveni sclavi.