Şi-a snopit în bătaie concubina, de faţă cu mama ei! Bărbatul din UDUPU este cercetat pentru infracţiunea de „Violența în familie”

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gălăteni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată de concubin, pe raza satului Udupu, comuna Tătătărștii de Sus.

În baza celor sesizate, la fata locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit următoarele: În data de 21.04.2019, o femeie vârstă de 53 de ani din municipiul Pitești, județul Argeș, care a venit în vizita la mama sa, în satul Udupu, comuna Tătărăștii de Sus, a fost bătută de concubinul său, un bărbat în vârstă de 38 de ani din satul Udupu, comuna Tătărăștii de Sus.

Potivit oamenilor legii, individul, după ce a consumat băuturi alcoolice, a început sa o lovească cu pumnii în zona capului pe concubina sa. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de “Violența în familie”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle, polițiștii emițând un Ordin de protecție provizoriu.

Infotr.ro