Senatorul Mohanu e sărac. Săracul!

Nu se știe dacă vreodată în România noastră cea de toate zilele valoarea substituie interesul. Mai ales în politică. Așa-zisele „intenții bune” sunt, de fapt, proiectele personale. Și ne gândim aici, în afară de notorietate, la posibilitățile „ușoare” de a câștiga cât mai mulți bani.
Cine este Nicolae Mohanu, senator de Teleorman? Cetățenii din Turnu Măgurele îl cunosc foarte bine, deoarece le-a fost primar timp de 4(patru) mandate. Nu s-a evidențiat cu nimic, niciodată. După atâția ani de edil-șef, municipiul de pe Dunăre a rămas și mai sărac. O ruină din punct de vedere economic și nu numai. Ziarele au scris că Mohanu e un tip sărac. Săracul! Haideți să construim un cor și să plângem de mila lui. O avea măcar ce să pună și el pe masă, câțiva bănuți în pozânar pentru trei-patru litri de carburant?! Dacă nu, haideți să facem o chetă! Păi, cum, mă, să lăsm ditamai senatorul să moară de foame?! Doar ne prezintă interesele în Parlament!
Gluma ca glumă, însă Nicolae al nostru, la baza profesor de sport, nu s-a evidențiat cu nimic, niciodată. Calitatea lui, și singura: face parte din grupul de prieteni al lui Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu suspendare.