Senatorul Eugen Pîrvulescu, alături de primarii liberali, într-o amplă campanie de promovare a Centenarului

Surpriză din partea senatorului PNL Eugen Pîrvulescu pentru primarii liberali din Teleorman, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Însoțit de câțiva tineri, liderul județean a pornit într-o inedită campanie de promovare a Centenarului și a ținut să fie aproape de primarii PNL, să le mulțumeasă pentru implicarea lor în bunul mers al localităților pe care le păstoresc și să-i asigure de tot sprjinul său în proiectele prezente și viitoare.

În prima zi a turului de județ, senatorul Eugen Pîrvulescu s-a oprit în comunele Drăgănești Vlașca, Botoroaga, Moșteni, Tătărăști de Sus, Siliștea Gumești și Sfințești. În semn de respect pentru activitatea primarilor liberali, i-am numit aici pe Ciprian Ciuperceanu, Mihail Cojocaru, Vică Tăbărana, Dumitrescu Bogdan Alexandru, Niculae Stelian și Isvoranu Ioan, liderul județean le-a oferit Tricolorul și Drapelul Uniunii Europene, dar și o Diplomă de Excelență, o plăcuță aniversară, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

“Până sâmbătă, 1 decembrie, voi merge în toate comunele din județul Teleorman conduse de primari, membri ai Partidului Național Liberal. Fie și numai pentru câteva minute, vreau să fiu alături de colegii mei, să le ofer Tricolorul, în semn de prețuire pentru promovarea valorilor liberale și pentru tot ceea ce fac pentru oameni, pentru comunitățile pe care le conduc”, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu.