Senatorul Eugen Pîrvulescu a participat la deschiderea anului şcolar, în comuna Bragadiru

Emoţii, la început de an şcolar, pentru câteva sute de preşcolari şi şcolari din localitatea Bragadiru. Alături de părinţi, fraţi şi bunici, zeci de copii au păşit pentru prima dată într-o unitate de învăţământ. Au fost primiţi frumos, cu manuale noi, cu flori şi în condiţii deosebite pentru desfăşurarea unui proces educativ de calitate.

Alături de cadrele didactice, la eveniment au participat primarul comunei Bragadiru, Cristian Chisac, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, şi Dan Popescu, secretar general al formaţiunii politice liberale.

Demnitarul teleormănean le-au urat copiilor ca în noul an şcolar să aibă rezultate dintre cele mai bune la învăţătură.

“Viitorul comunei Bragadiru, al judeţului şi, de ce nu, al ţării, va depinde şi de dumneavostră, dragi copii. Aveţi profesori de excepţie, familii care depun tot efortul pentru a nu duce lipsă de nimic. În consecinţă vă dorec numai note de 9 şi 10 şi cât mai multe premii la olimpiadele judeţene şi naţionale”, a fost mesajul transmis de către senatorul Pârvulescu.

La rândul său, primarul Cristian Chisac a declarat că administraţia publică pe care o conduce a făcut şi va face tot posibilul ca micuţii să beneficieze de condiţii moderne, să fie în siguranţă şi să se dezvolte armonios.