Senatorul Eugen Pîrvulescu a continuat campania de promovare a Centenarului, în zeci de localităţi teleormănene

Acțiunea demarată de către senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, de promovare a Centenarului, a continuat și la sfârșitul săptămânii trecute. Alături de câțiva tineri, liderul județean  “a luat la pas” comunele păstorite de primarii liberali pentru a le înmâna Tricolorul României și Drapelul Uniunii Europene. Deși vineri a fost zi liberă, mulți dintre edilii șefi erau la sediul primăriei, punând la punct ultimele detalii cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României. Au fost discuții libere, prietenești, ca între oameni ce se cunosc parcă de o viață. S-a făcut referire la proiectele ce se demarează în această perioadă în localitățile respective, dar și la cele ce urmează să fie implementate pentru dezvoltarea comunităților locale.

“A fost ceva unic. M-am bucurat să văd cum colegii noştri liberali vorbesc cu atâta mândrie depre proiectele prezente sau viitoare, menite să aducă o rază de speranță pentru cetățenii comunelor. Din discuțiile purtate, am văzut pe fruntea unora dintre ei și o urmă de tristețe, provocată de incompetența actualului Guvern, care nu are viziune și nu reușește să aloce bani pentru investiții. A fost o experiență inedită ce mă determină ca, în viitor, să dau contur și altor acțiuni”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Printre comunele vizitate de către președintele PNL Teleorman se numără Buzescu, Plosca, Peretu, Troianul, Drăgănești de Vede, Vârtoape, Bragadiru, Năsturelu, Bujoru, Viișoara, Lisa, Dracea, Dideşti și Furculești.