Senator Eugen Pîrvulescu: “Ochiul stâng al lui Dragnea este Dan Carmen Daniela, iar ochiul drept, Viorica Dăncilă”

“2017- Un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor” este cartea neagră a guvernării PSD, un studiu destul de elaborat şi bine documentat, realizat de către specialiştii Partidului Naţional Liberal.

Într-o conferinţă de presă susţinută de către senatorul Eugen Pîrvulescu, acesta şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la dezastrul care se configurează în România, în cazul în care PSD rămâne la guvernare. “Este un document îngrijorător pentru populaţia României. O spun cu durere în suflet că acestă guvernare PSD-ALD, din 2017, nu s-a preocupat de bunăstarea românilor sau de implementarea politicilor publice, şi a avut doar interese personale şi de grup, a avut de reglat câteva conturi în interiorul partidului, ca drept dovada şi schimbarea celor două guverne. Ne doare faptul că noi, cei din Teleorman, nu am simţit sub nicio formă această guvernare a PSD-ului, în ciuda faptului că de aici avem miniştri, un prim ministru …de facto şi preşedinte MARE de partid! Am aşteptat un bum al dezvoltării din punct de vedere economic, social sau al creării locurilor de muncă. În zadar! În schimb, am văzut un studiu care plasa Teleormanul pe ultimul loc în ţară, la capitolul sărăcie, nivelul de trai şi investiţii”, a afirmat Eugen Pîrvulescu.

Liderul judeţean a mai spus că “Astăzi, asistăm la o nouă tentativă de a guverna România, cu un prim ministru din Teleorman, şi sunt sunt îngrijorat de faptul că oamenii care sunt puşi să ne conducă nu sunt altceva decât pupilelel lui Dragnea. Metaforic vorbind, ochiul stâng al lui Dragnea este ministrul Dan Carmen Daniela, iar ochiul drept, Viorica Dăncilă. Aşadar, cu cei doi ochi, Liviu Dragnea conduce România. Nu ar fi ceva rău în asta, dacă am simţi că judeţul prosperă, oamenii câştigă mai mult şi pensionarii o duc mai bine”.

Referitor la cele sesizate în studiul efectuat de către PNL, Pârvulescu a punctat câteva aspecte principale, cum ar fi sănătate, educaţia ori creşterea alarmantă a preţurilor, pe fondul devalorizării cursului leului faţă de euro.

“Vorbeau de contrucţia celor 8 spitale regionale. Este o promisiune neîndeplinită, se vorbeşte doar de studii de fezabilitate şi de alte documente. Se vorbea de servicii medicale şi de medicamente. Din contră, am observat o criză, cum a fost cea a vaccinului, sau o revoltă a medicilor de familie. Despre educaţie, am aflat cu stupoare că se încearcă comasarea unor şcoli din judeţul Teleorman. Cadrele  didactice vor avea o surpriză neplăcută. Profesorii nu vor primi 25%, ci maxim 3-4 procente la salariu. În urma acestor comasări, mai mulţi profesori vor rămâne fără ore şi unii dintre ei îşi vor pierde locul de muncă”, a precizat pre;edintele PNL Teleorman.

 

În ceea ce priveşte viitorul românilor, senatorul Pîrvulescu este de părere că va fi unul sumbru: “Nu am nici cea mai mică încredere că lucrurile vor merge bine în perioada următoare. Uitaţi-vă că nici săptămâna acesta nu au fost în stare să-şi facă guvernul. Este clar că nu au niciun interes să guverneze România. Principalul obiectiv al PSD şi al lui Liviu Dragnea este de acaparare şi de control asupra tuturor instituţiilor de forţă din România. Un al obiectiv al lui Dragnea este de a avea acces la fonduri, pentru a le direcţiona în interes personal şi, nu în ultimul rând, subordonarea justiţiei. De ce? Au interese personale, mulţi dintre ei au dosare penale şi vor să scape”.

În concluzie, Pîrvulescu este absolut convins că în anul 2018, PSD va pleca de la guvernare, şi nu crede că Viorica Dăncilă are capacitatea să conducă Executivul.