Senator Eugen Pîrvulescu:” În comunele Poeni, Salcia şi Cervenia se va întâmpla MINUNEA. Oamenii vor vota cu PNL”

Într-o atmosferă relaxantă şi optimistă, senatorul Eugen Pîrvulescu, preşedintele liberalilor din judeţul Teleorman, a prezentat opiniei publice candidaţii PNL pentru funcţiile de primar din comunele Cervenia, Salcia şi Poeni.

Aurel Zbârnea- Cervenia, Marinel Prună- Salcia şi Iulian Preduşcă- Poeni sunt candidaţii PNL Teleorman ce vor intra în bătălia electorală din 5 noiembrie pentru primăriile din cele trei localităţi.

În conferinţa de presă organizată la sediul formaţiunii politice, senatorul Pîrvulescu a declarat despre Aurel Zbârnea că este un om de o mare calitate umană, iar comuna Cervenia are nevoie de un profesionist, de un om care a “mâncat pe pâine” administraţie şi că a venit momentul ca, în localitate, cetăţenii să aibă parte de o conducere serioasă.

Cuvinte frumoase au fost exprimate şi la adresa candidatului din comuna Salcia, Marinel Prună.

“Este un om gospodar, cu multă experienţă. Sunt convins că va câştiga primăria Salcia, localitate dominată de abuzuri, din toate punctele de vedere. Personal, voi depune toate eforturile pentru ca această administraţie să fie condusă de către un primar PNL”, a afirmat Pîrvulescu.

În ceea ce-l priveşte pe Iulian Preduşcă, candidatul pentru primăria Poeni, preşedintele PNL Teleorman a precizat că este un om de afaceri de succes, un om curajos şi pregătit să dea piept cu o confruntare electorală, gata să transpună în administraţia publică locală experienţa din viaţa privată.

“Astăzi, PNL este în creştere la nivel naţional, inclusiv în Teleorman. În echipa liberală vin oameni noi, pregătiţi şi profesionişti, ce vor să schimbe tot ceea ce înseamnă PSD în judeţ. În 2020, obiectivul nostru este câştigarea Consiliului Judeţean Teleorman. Începând cu aceste alegeri, vom da startul realizării acestui deziderat. Este un obiectiv ambiţios şi, în premieră, vă anunţ că voi candidat la preşedinţia CJ Teleorman. Până atunci, am convingerea că PSD va fi istorie atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean. Mesajul meu pentru candidati şi pentru cetăţenii din Poeni, Salcia şi Cervenia este că se va întâmpla MINUNEA la care ei nu se aşteaptau, şi anume, oamenii vor vota masiv PNL”, a concluzionat senatorul Eugen Pîrvulescu.