Şedinţă cu “scântei” la PNL Alexandria. Preşedintele Mihai Murar i-a acuzat pe unii de “figuraţie politică şi electorală”

Preşedintele PNL Alexandria, Mihai Murar, pare că nu mai este dispun la compromisuri atunci când vine vorba implicarea membrilor în viaţa de zi cu zi a formaţiunii politice. Ultima şedinţă, a Comitetului local de Coordonare, deşi părea una de socializare şi voie bună, s-a cam lăsat cu “scântei”. Preşedintele Murar i-a acuza pe unii de figuraţie, reprosându-le rezultatul dezastruos din secţiile de votare pe care le-au coordonat. Într-un final, apele învolburate s-au mai limpezit, iar cei care au obţinut rezultate notabile la alegerile pentru Parlamentul European au fost felicitaţi. Mihai Murar a făcut apel la unitate, precizând că “trebuie să ne pregătim mult mai bine şi să învăţăm din greşeli iar lucrurile bune să le facem mult mai bine”

La evenimentul ce a adunat la un loc peste 150 de membri,  din conducerea judeţeană a formaţiunii politice au fost prezenţi senatorul Eugen Pîrvulescu şi Dan Popescu, secretar general.

“Vreau să vă felicit pentru scorul electoral obţinut. Mă bucur să vă văd într-un număr aşa de mare. Sunt convis că veti fi şi mai mulţi în iarnă, atunci când ne vom pregăti şi participa la campania electorala la prezidenţiale. Am avut şi voi avea încredere în organizaţia municipală. La Alexandria avem nevoie de oameni valoroşi, care pot să pună umărul la dărămarea PSD-ului. Vreau să vă spun că filiala PNL Teleorman a fost felicitată la nivel naţional, datorită scorului obţinut. Suntem pe locul 22 pe ţară.  Şi aici, la Alexandria, trebuie făcută o analiză pe secţiile de votare, să vedem ce a mers şi ce nu. Obiectivul nostru, al partidului, este câştigarea Consiliului Judeţean şi Primăriei Alexandria”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.