Se întâmplă în centrul Alexandriei! Doi “puștani” anvelopează un bloc fără a purta centură de siguranță sau cască de protecție

De mai bine de două săptămâni, chiar în centrul municipiului Alexandria, la intersecția străzilor Dunării cu București, doi tineri muncesc de zor la anveloparea unui bloc. Cu o abilitatea rar întâlnită, urcă pe schelele amplasate, de parcă profesia de bază ar fi cățărători la înălțime. Nu poartă centură de siguranță sau cască de protecție și nu țin cont de temperaturile extrem de ridicate din ultima vreme. Pericolul îi pândește la tot pasul. Oricând există riscul să alunece și să asistăm la o tragedie. Nu ar fi prima data când se întâmplă o nenorocire.

Nici cetățenii care merg la o Bancă din apropiere, mulți dintre ei însoțiți de copii, nu se simt în siguranță. De fiecare dată, aceștia sunt obligați să-și facă loc printre stâlpii din fier și sunt conștienți că schela poate să se desprindă în orice clipă. La fel și oamenii care trec prin zonă, mai cu seamă că perimetrul nu este marcat corespunzător.

Iar cum hidratarea organismului este necesară atunci când vorbim de temperaturi caniculare, tinerii consumă multe lichide. În special bere, pe care o savurează la înălțime. Are gust mai puternic și amărui!