Scandal în staţia PECO din Smârdioasa! Trei tineri au snopit în bătaie patru bărbaţi din Cervenia. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă, la Spital

Un tânăr de aproximativ 30 de ani, din comuna Cervenia, a suferit multiple traumatisme la nivelul craniului, după ce a fost bătut măr de mai mulţi indivizi din localitatea Smârdioasa. Bărbatul a fost preluat de către un echipaj de la Ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Din cauza rănilor destul de grave, acesta a fost transferat la o unitate spitalicească din Bucureşti pentru investigaţii medicale suplimentare.

Conflictul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la staţia PECO din comuna Smârdioasa. Potrivit poliţiştilor, trei tineri din Smârdioasa, cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani, s-au luat la bătaie cu alţi patru bărbaţi din localitatea Cervenia. Din spusele martorilor, scandalul a izbucnit pe fondul unor răfuieli mai vechi. Pentru calmarea spiritelor angajaţii staţiei PECO au cerut ajutorul poliţiştilor.

Potrivit IPJ Teleorman, nicio persoană nu a fost reţinută, iar în cauză oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infacţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe, urmând a se da soluţie prin Parchet.