Şapte studenţi de la Academia de Poliţie, iniţiaţi în tainele meseriei, în unităţile ISU Teleorman

De luni, 10 februarie a.c., şapte studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Bucureşti îşi desfăşoară stagiul de practică în cadrul unităţii noastre, timp de patru săptămâni. Cu sprijinul şi sub îndrumarea tutorilor profesionali, tinerii salvatori vor avea ocazia să intre în contact cu situaţia operativă şi îşi vor fundamenta pregătirea prin îmbinarea cunoştinţelor teoretice dobândite cu aspectele practice.

Potrivit ISU Teleorman, doi dintre studenţi sunt în anul IV şi vor face practică în cadrul Inspecţiei de Prevenire. Ceilalţi cinci, studenţi în anul I şi II, vor efectua stadiul de practică la Detaşamentele de Pompieri din Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede.
„Le dorim mult succes şi îi aşteptăm alături de noi după absolvirea studiilor, iar celor care vor să devină salvatori le facem cunoscut faptul că pot urma cursurile Facultăţii de Pompieri ori cele ale Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti”, se arată într-un mesaj al ISU Teleorman, postat pe o pagină de soializare.
De asemenea, reamintim că pot alege să devină voluntari, prin participarea la programul de voluntariat derulat de către unitatea noastră, intitulat „Salvator din pasiune”.
Informaţii suplimentare cu privire la acest program se pot obţine de pe pagina de internet a inspectoratului www.isuteleorman.ro sau de la Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, cu tel. 0247/311113, int. 27111.