SAJ Teleorman: Șase cetățeni au vrut să-și pună capăt zilelor, la sfârșit de săptămână

În perioada 07- 09 septembrie 2018, Serviciul de Ambulață din Teleorman a fost solicitat, prin numărul unic de urgență 112, să intervină la 483 de cazuri, întâlnite pe întreg teritoriul județului.

Conform ultimului raport, în cazul trei teleormăneni boala nu a fost diagnosticată, patru persoane au leșinat în stradă, 14 copii au avut nevoie de ajutor și 24 de cetățeni au fost suferit leziuni în urma unor conflicte sau agresiuni fizice. Au existat opt persoane găsite intoxicate, cinci pacienți au avut de suferit ca urmare a unor incidente provocate de animale sau insecte iar în cazul unui bărbat, găsit decedat, s-a deschis un dosar penal de moarte suspectă. Documentul dat publicității mai precizează că șase cetățeni din Teleorman au vrut să-şi pună capăt zilelor iar 17 au suferit un accident vascular cerebral.

În raportul întocmit de SAJ Teleorman se mai arată faptul că doi conjudețeni din satele Florica și Butești au fost gășiți decedați și patru  pasageri au fost victimele unor accidente de circulație, petrecute în localitățile Zimnicea, Beiu, Izvoarele și la ieșire din Orbeasca de Jos.