Reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit un polițist! Magistrații au decis ca TÂNĂRUL să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile

Scandal, în plin centrul Alexandriei, de Zilele orașului. Un tânăr de 30 de ani, din comuna Măgura, a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ultraj” și „tulburarea liniștii și ordinii publice”. Magistrații de la Tribunalul Teleorman au admis propunea procurorilor și au decis ca acesta să petreacă următoarele 30 de zile dupa gratii.

Conflictul între bărbat și oamenii legii a avut loc sâmbătă seara, în zona Casei de Cultură din municipiul reședință de județ. Despre vinovați, părerile sunt împărțite. Tânărul și prietenii săi susțin că polițistul, în timpul manevrei de mers înapoi, l-a lovit pe unul dintre ei. Apoi, omul legii a coborât din mașină și l-a înjurat, moment în care acesta a reacționat, aplicându-i o lovitură la nivelul feței.

De partea cealaltă, oamenii legii se apără și declară că cetățeanul a devenit recalcitrant, a adresat cuvinte injurioase și nu a vrut să se legitimeze, motiv pentru care a fost încătușat și dus la sediul Poliției din Alexandria.

Potrivit polițiștilor, în seara zilei de sâmbătă, patrula de ordine publică, în timpul exercitării misiunilor de serviciu, a trecut pe lângă un grup de tineri, iar unul dintre ei a lovit mașina de poliție. Oamenii legii au coborât din autoturism și i-au cerut să se legitimeze, dar a refuzat. Mai mult, l-ar fi înjurat pe polițist, lovindu-l cu pumnul în față. Pentru că devenise violent, agenții de poliție au folosit spray-ul lacrimogen. Ulterior, tânărul a fost încătușat și condus la sediu pentru identificare.