Restricții de circulație în zona Mânăstirii Pantocrator din Dragănești Vlașca, cu ocazia unor manifestări religioase

CAvând în vedere manifestările religioase care se vor desfășura la Mănăstirea Pantocrator situată de DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlasca, județul Teleorman administratorul DJ 503 – Consiliul Județean Teleorman, cu avizul Serviciului Rutier Teleorman a dispus ca circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone (cu excepția autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care transportă enoriașii către locul de desfășurare a evenimentului religios) să fie restricționată  în ziua de 12.05.2019, în intervalul 07:00-15:00, pe D.J. 503 (Drăgănești-Vlașca – Videle), pe tronsonul de drum cuprins între km. 38+890 m (intersecție cu DN 6) și km. 42+950 m (intersecție cu DC 18), iar ca rută ocolitoare a fost stabilită D.C. 18 pe traseul Comoara – Târnava – Drăgănești-Vlașca.

De asemenea, în același interval orar, pe DJ 503, pe sensul de mers Târnava către Drăgănești-Vlașca, va fi restricționată circulația tuturor categoriilor de autovehicule, cu excepția celor care se deplasează în zona mănăstirii pentru îmbarcarea enoriașilor.

Recomandări ale polițiștilor rutieri:

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat și de restricționarea temporară a drumului, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:

* să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care asigură în zonă dirijarea și supravegherea traficului rutier;

* să nu depășească coloana de autovehicule oprite la indicatorul “Stop” și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră;

* să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil.

*să circule cu o viteză legală, adaptată la condițiile de drum.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.

În speranța că veți urma recomandările noastre, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman vă dorește “Drum bun”!