Raluca Fedeleş a demisionat din CJ Teleorman. Adrian Iorga, propunerea liberalilor

La finele anului trecut, Raluca Fedeleş, consilier judeţean PNL, a decis să renunţe la funcţie. Vineri, 25 ianuarie, pe ordinea de zi a CJ Teleorman se regăseşte şi proiectul privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean, prin demisie. Propunerea liberalilor pentru postul rămas liber va fi Adrian Iorga, membru în organizaţia Videle.

Motivul care a stat la baza demisiei este unul obiectiv, spune Raluca Fedeleş. Noua funcţie, de vicepreşedinte al Organizaţie Femeilor Liberale(OFL), reprezintă  o provocare pentru tânara politician, cu multe responsabilităţi.

“Este un proiect de suflet, cu o echipă frumoasă, în care cred și vreau să am timpul necesar pentru dezvoltarea lui, alături de colegele mele”, a afrimat Raluca Fedeleş.

Totodată, Raluca Fedeleş a fost desemnată de conducerea PNL Teleorman să se ocupe de organizaţiile din zona Roşiorii de Vede. Aşa cum preciza, este o zonă destul de dificilă, cu multe localităţi conduse de primari liberali, iar scopul declarat este recâştigarea primăriei Roşiorii de Vede, la alegerile din 2020.