Răfuieli şi ameninţări cu moartea între clanurile de ţigani din Roşiorii de Vede. Poliţiştii au tras focuri de armă

În noaptea de 27 spre 28 august, în jurul orei 00.10, o patrulă de siguranţă publică din cadrul poliţiei Roşiorii de Vede- Biroul Ordine Publică, în timp ce desfăşura acţiuni de patrulare pe raza municipiului s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada I.L. Caragiale, nr. 84, are lor un scandal între mai multe persoane de etnie romă.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că mai mulţi indivizi au mers cu un autoturism marca Audi şi l-au lovit cu maşina, în mod intenţionat, pe numitul P.I., provocându-i răni la nivelul piciorului.

De asemenea, cei din maşină au ameninţat cu moartea membrii familiei victimei. Pentru aplanarea stării conflictuale, poliţiştii au folosit armamentul din dotare executând, conform legii, două focuri de avertisment în plan vertical, ne-a informat agent şef principal de poliţie Cristian Ulmamei.

Având în vedere situaţia extrem de complicată, în zonă au fost trimise forţe suplimentare şi luptători SAS din cadrul IPJ Teleorman. Până la sosirea acestora, agresorii au reuşit să dispară.

Ulterior, oamenii legii i-au identitificat şi reţinut pe numiţii T.G., Z.E., Z.I. şi T.L. care au fost conduşi la sediul poliţiei municipale şi, în urma administrării probelor,  aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii publice, ameninţare şi lovire şi alte violenţe. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arestul IPJ Teleorman.

 

  • Spuneti-le numele, nu mai protejati aceasta plaga a societatii romanesti care este minoritatea rroma. Nu am vazut tigan muncind, numai furturi, violenta, rele, in piata agricola, au monopolizat comertul, iar alaturi vand obiecte de furat, primaria, politia locala, politia municipala, tremura de frica si prea multa sphaga….Autoritatile sa isi faca datoria, sa aplice legea, oricum ce este in Rosiori de Vede, nu este politie, ci o adunatura de baieti veseli, iubareti, pusi pe chefuri, nicidecum pe aplicarea legii.

Comments are closed.