PSD Teleorman sprijină guvernul Grindeanu și pe Liviu Dragnea. Primarii din județ, din ușă-n ușă, pentru a strânge semnături

Miercuri, în sala de ședințe a primăriei Alexandria, Comitetul Executiv al PSD Teleorman s-a întrunit pentru a discuta și analiza actualul context politic național. Ședința a fost prezidată de Adrian Gâdea, președintele organizației județene, secretar de stat în ministerul Dezvoltării. Alături de acesta, au mai fost prezenți ministrul de interne Dan Carmen Daniela, primarii social democrați din județ și președintele CJ, Dan Cristescu.

S-a dezbătut situația tensionată creată de intervenția Președintelui României, modul în care afectează grav instituțiile locale și județene nepromulgarea Legii bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat, precum și ingerințele președintelui Iohannis în actul de guvernare și efectele asupra implementării programului de guvernare votat de români pe 11 decembrie 2016.

Au fost votate, în unanimitate, două rezoluții prin care PSD Teleorman își reafirmă susținerea față de Presedintele Liviu Dragnea si de conducerea centrală a PSD, față de Guvernul Grindeanu, și aplicarea programului de guvernare PSD și o rezoluție de mandatare a conducerii centrale a partidului în vederea aplicării măsurilor statutare sancţionatorii pentru abaterile constatate în cazul unor membri ai partidului.

„Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Teleorman a PSD susţine Guvernul Grindeanu din următoarele considerente: este guvernul alianţei PSD – ALDE, legitimat de votul românilor din 11 decembrie 2016, validat de Parlamentul României şi de Preşedintele statului. Este guvernul care şi-a asumat programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile parlamentare. Este guvernul care dovedeşte că aplică cu fidelitate şi responsabilitate programul de guvernare asumat, în beneficiul tuturor românilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Totodată, conducerea județeană a formațiunii politice a decis ca fiecare primar PSD să depună un tabel cu semnăturile cetățenilor pentru susținerea guvernului Grindeanu. Se vorbește de aproximativ 50.000 de semnături la nivelul județului, însă, surse social democrate au declarat că numărul va fi cu mult mai mare.

psd