PSD Teleorman face pe ”fata mare”, acuzându-i pe liberali că au încălcat legea

După 15 zile de la lansarea candidaților liberali pentru alegerile parlamentare, eveniment desfășurat în Amfiteatrul Universității Valahia din Alexandria, social democrații teleormăneni și-au adus aminte că s-a încălcat legea. În consecință, i-au pârât la Biroul Electoral Județean, pe motiv că ”s-au folosit materiale de propagandă electorală interzise de lege”. Mai mult, în ”smiorcăială” se arată că organizarea de acțiuni electorale în școli/universități, în perioada de desfășurarea a cursurilor, nu este tocmai la locul ei. Având în vedere cele de mai sus, PSD a solicitat BECJ să dispună sesizarea autorităților competente, adică a Inspectoratului de Poliție Teleorman.

În apărare, PNL  a explicat că a avut acordul primăriei municipiului Alexandria pentru organizarea acțiunii dar și încuviințarea telefonică a Autorității Electoral Permanente pentru utilizarea unui banner.

Față de toate acestea, și în urma vizionării imaginilor prezentate de petent, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană a respins contestația formulată de PSD.

Sesizarea social democraților din județ pare de-a dreptul bizară. Sunt nenumărate postări în care unii candidați ai PSD au transformat birourile primarilor, școlile sau căminele culturale în adevărate circoteci electorale. Însă, creștini din tată-n fiu, pesediștilor le este mai ușor să vadă paiul din ochiul altora decât bârna din ochiul lor!