PSD Teleorman a prezentat candidaţii pentru alegerile locale parţiale din comunele Poeni, Salcia şi Cervenia

1854
0
Share:

Dezvoltarea comunităţilor locale, demararea sau continuarea unor proiecte, investiţiile şi un trai mai bun pentru cetăţeni sunt principalele ţine ale candidaţilor PSD ce vor intra în bătălia electorală din 5 noiembrie.

Într-o conferinţă de presă, desfăşurată la sediul formaţiunii politice, preşedintele Adrian Gâdea a prezentat candidaţii pentru funcţia de primar din localităţile Poeni, Salcia şi Cervenia.

„Au fost desemnaţi în urma unor cercetări sociologice şi validaţi de către forurile statutare. Sunt oameni pe care îi cunosc, am colaborat şi, cu certitudine, vom colabora. Candidează din dorinţa de a face cât mai multe lucruri bune pentru comunităţile locale”, a declarat preşedintele Gâdea.

Doru Slobozeanu, desemnat pentru primăria Cervenia a afirmat că îşi doreşte dezvoltarea comunei şi a apreciat buna colaborare cu preşedintele CJ, Dănuţ Cristescu.

Pentru primăria Poeni, social democraţii vor merge pe mâna actualului viceprimar, Dănuţ Botescu, care şi-a propus să continue proiectele începute de către fostul edil şef, Ionel Ilcuş.

La Salcia, candidatul PSD la funcţia de primar este Iulian Olteanu, un „om al locului”, chiar dacă, din cauza serviciului, a fost obligat să locuiască în altă parte. Acesta a precizat că va duce mai departe proiectele demarate de fostul primar, Mariu Sună.

La final, Adrian Gâdea i-a asigurat pe cei trei candidaţi că vor avea sprijinul total şi necondiţionat al organizaţie judeţene.

La evenimentul de lansare al candidaţilor au mai fost prezenţi preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu, deputaţii Violeta Răduţ şi Valentin Boboc şi fosul primar din Poieni, Ionel Ilcuş.

Share: