Prognoza METEO pentru Teleorman, în perioada 27 septembrie- 7 octombrie. Ploi neînsemnate cantitativ și temperaturi scăzute

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității un raport privind estimarea evoluțiilor valorilor termice și a precipitațiilor în perioada 27 septembrie- 7 octombrie 2018.

Potrivit documentului, în județul Teleorman, în intervalul 25-27 septembrie, răcirea accentuată a vremii va determina înregistrarea unor valori termice mult mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă din an, cu maxime de 14…19 grade și minime de 3…8 grade, mediat regional -valori nocturne în jurul a 0 grade fiind posibile la mijlocul săptămânii în zona subcarpatică unde vor fi condiții de brumă. O creștere de temperatură este estimată pentru zilele de 28 și 29 septembrie când regimul termic va deveni apropiat de normal și posibil chiar ușor mai ridicat. Ulterior, sunt de așteptat variații termice de la o zi la alta, totuși probabilitatea pentru menținerea temperaturilor într-un ecart mediu apropiat de cel climatologic specific va fi relativ ridicată. Estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale în perioada 29 septembrie – 4 octombrie.