Primarul Moise Alexandru și locuitorii din Stejaru au sărbătorit 10 ani de la prima ediție a ”Zilei comunei”

Un deceniu de muzică, joc și voie bună! Asta au sărbătorit localnicii din Stejaru, cu ocazia tradiționalului eveniment denumit “Ziua comunei”. Manifestările au debutat sâmbătă și au continuat duminică. Întrecerile, la care au luat parte elevii unităților de învățământ din localitate, au vizat o paletă larga de manifestări sportive, de la fotbal la tenis de masa, tenis cu piciorul sau sportul minții. Câștigătorii au fost premiați cu diplome și bani de către primarul Alexandru Moise și Consiliul local. Și cei mai mici fii ai satului au avut parte de distracție. Tiribombele s-au învârtit nebunește, sub țipetele de bucurie ale copiilor sau tinerilor.

A doua zi, s-a dat startul distracției, un moment mult așteptat de fiecare cetățean din comuna Stejaru. Spectacolul a fost unul “de vis”, după cum declara un localnic, chiar dacă pe scenă nu au urcat nume “consacrate” din folclorul românesc. Prin repertoriul lor bogat și diversificat, solistele de muzică populară Alina Săndulescu (Pitești) și Monica Manea (Văleni Olt) i-au ținut pe localnici mai tot timpul prinși în horă. Atmosfera s-a încins și mai mult în momentul în care „pe scenă” și-au făcut apariția tinerii unui Ansamblu de călușari din județul Olt.

Spre regretul participanților, dar cu speranța că la anul “o vor face și mai lată”, peste spectacol “s-a tras cortina”, undeva în jurul orei 22:00, atunci când cerul a fost luminat de un impresionant foc de artificii.

“Cu această ocazie, le urez tuturor consătenilor mei, indiferent de locul unde se află, un sincer “La mulți ani”, sănătate din belșug și împlinirea tuturor năzuințelor. Îi invit, încă de acum, să se pregătească pentru ediția de anul viitor”, a afirmat primarul Moise Alexandru.