Primarul din Zimnicea, Petre Pârvu, a pierdut prima bătălie cu ANI, în cazul conflictului de interese administrativ

1920
0
Share:

La începutul anului, Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natură administrativă, în cazul lui Petre Pârvu, primar al orașului Zimnicea.

Inspectorii de integritate spun că: ”În perioada deținerii mandatelor de primar, a semnat mai multe contracte (de furnizare, de prestări servicii și de lucrări), precum și facturile aferente contractelor încheiate între Primăria orașului Zimnicea și S.C. Tel Drum S.A. Alexandria (societate comercială care a avut încheiat un contract de închiriere și un contract de comodat (folosință) cu persoana evaluată, având ca obiect un imobil proprietatea acestuia). Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

Pe 27.01.20017, primarul Pârvu a atacat în contencios administrativ decizia ANI, cerând anularea raportului. Însă, magistraţii de la CAB Bucureşti au respins acţiunea, ca neîntemeiată. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Share: