Primarul Cristi Chisac îşi invită cetăţenii la PETRECERE! De Ziua comunei Bragadiru, artificiile vor brăzda cerul

Un alt eveniment important, organizat de către administrația publică locală, va aduce bucurie și fericire în sufletele locuitorilor din comuna Bragadiru şi din localităţile vecine. Duminică, 19 mai, de la orele prânzului, pe stadionul din localitate, se va da starul petrecerii, în cadrul manifestărilor dedicate “Zilei comunei Bragadiru”.

Programul, așa cum a precizat primarul Cristi Chisac, va fi unul diversificat, pentru toate vârstele și gusturile. Dar, mai ales, pentru pretențioși!

Pe scenă vor urca cei mai îndregiţi artişti de muzică populară, am numit aici pe Niculina Stoica, Anuţa Arghiroi, Ion Drăgan, Nicuşor Iordan şi Constantin Măgureanu, Iar pentru iubitorii muzicii de petrecere, Jean de la Craiova va face un show de excepție.

Manifestările vor debuta la ora 13.00, atunci când primarul Cristi Chisac se va adresa mulţimii. Va urma un program de dansuri populare şi moderne susţinut de către copii din localitate şi din alte comune invitate la eveniment.

Seara târziu, după ora 21.00, programul activităţilor se va încheia cu un impresionant foc de artificii. Cu această ocazie, edilul şef îi invită pe cetăţenii din Bragadiru la DISTRACŢIE, dar şi pe toţi cei care vor să petreacă clipe de neuitat în compania unor artişti de renume.

Infotr.ro