Președintele Adrian Florescu: PMP va demara campania “Alegem primarul în două tururi”

Într-o conferință de presă desfășurată la sediul PMP Teleorman, Adrian Florescu, președintele organizației din județ, a declarant că, în următoarea perioadă, formațiunea politică va fi angrenată într-un proces de strângere de semnături, ce are ca scop alegerea primarilor în două tururi. Totodată, liderul județean a vorbit și despre “erorile politice” din trecut, pe care fostul președinte al țării, Traian Băsescu, și le-a asumat.

“La nivel național, ne propunem să strângem peste un million de semnături. În Teleorman, vrem să adunăm în jur de 20.000. Vom merge în fiecare localitate, vom bate din poartă-n poartă.  Campania se va desfășura până în luna iunie, și sunt absolut convins că foarte mulți teleormăneni ne vor acorda sprijinul. Inclusiv cei doi primari pe care îi avem în județ, este vorba de Stan Nicolae- Mavrodin și Violeta Ionescu- Olteni, sunt de acord cu respectiva inițiativă”, a declarat președintele Florescu.

Acesta a mai precizat că este inadmisibil ca un primar de oraș sau municipiu, cum este Alexandria, să câștige alegerile cu 26 % din sufragii, la Roșiorii de Vede, edilul șef să obțină numai 16 % din voturi iar la Turnu Măgurele, să fie ales cu 21% din voturi.

La eveniment au mai fost prezenți vicepreședinții PMP Teleorman Popa Marian, Nicușor Ionescu, Teodor Ogrăzeanu și Dan Burcin.