Prefectura Teleorman, jucăria lui Florinel Dumitrescu. Primarii, obligaţi “să se spovedească”, înainte de a obţine un document

Florinel Dumitrescu a instaurat teroarea în Prefectura Teleorman. Simţind că scaunul îi fuge de sub picioare, fostului paznic i s-a urcat şefia la cap. E obsedat de putere. După ce şi-a arătat prostia în faţa camerelor de filmat, ex gardianul public îşi etalează neghiobia şi faţă de primarii din judeţ.

Printr-un ordin intern, în Prefectura Teleorman nici musca nu se mai aşează pe perete şi nici ţânţarii nu mai au voie să bâzâie pe la geamuri fără acordul Înalt Funcţionarului Public. Edilii şefi, în special membri ai PNL, nu mai pot obţine vreun document din Prefectură, fără ca înainte “să se spovedească” domnului prefect. Cu alte cuvinte, să se milogească pentru a obţine un act necesar administraţiei publice locale!

Ordinul se pare că a băgat spaima în rândul angajaţilor din Prefectură, care, de frica lui Florinel Dumitrescu le este ruşine să mai dea ochii cu primarii şi să le explice nemernicia gândită de acesta.

Decizia prefectului Florinel Dumitrescu a strârnit o serie de nemulţumiri în rândul primarilor din Teleorman. Mulţi dintre ei spun că nici pe vremea lui Niţulescu nu au întâlnit o asemenea situaţie, vrednică de plâns.