Pompierii civili de la „Rulmentu” și Vitănești, campioni la concursurile profesionale ale SVSU și SPSU din Teleorman

Ieri, 12 iunie, membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județul Teleorman s-au întâlnit pe Stadionul Municipal Alexandria pentru a-și dovedi îndemânarea și pregătirea la faza județeană a concursurilor profesionale, organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean și cel al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din municipiul Alexandria.

Pompierii civili au avut de trecut trei probe de foc, toate contra-cronometru, și anume: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4 x 100 m și dispozitivul de intervenție.

După desfășurarea probelor de concurs, locul I la categoria serviciilor private pentru situații de urgență (SPSU) a fost ocupat de către S.C. KOYO ROMÂNIA S.A. Alexandria, iar la serviciile voluntare (SVSU) ierarhia clasamentului s-a prezentat astfel:
– locul I – lotul localității Vitănești;
– locul II – lotul localității Crângu;
– locul III – lotul localității Salcia;
– locul IV – lotul localității Viișoara.
Premiul fair-play a fost acordat lotului KOYO ROMÂNIA S.A.

Timpii foarte buni obținuți de către aproape toți concurenții și spiritul de fair-play au constituit principalele elemente ale acestei întreceri, câștigătorii, pe lângă participarea la faza interjudețeană, fiind răsplătiți cu diplome și premii în bani puși la dispoziție de Consiliul Județean Teleorman.

Reamintim că în ultimii ani, lotul SVSU al comunei Vitănești și cel al SPSU KOYO ROMÂNIA S.A. ne-au reprezentat cu rezultate foarte bune la faza națională, ocupând locuri fruntașe de fiecare dată, ceea ce denotă implicare, seriozitate și o pregătire intensă pentru parcurgerea celor trei probe de foc.

Îi felicităm și le urăm succes câștigătorilor la etapele următoare!

ISU Teleorman