Percheziţii la Serviciul Rutier din Roşiorii de Vede. Ofiterii DGA au ridicat documente

Descinderi la Serviciul Poliţiei Rutiere din municipiul Roşiorii de Vede. În urma verificărilor, ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au ridicat o serie de documente. Acţiunea oamenilor legii a avut loc în această dimineaţă, iar din primele informaţii, nicio persoană nu a fost dusă la audieri sau reţinută.

Confom unui comunicat DGA, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Teleorman și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au pus în executare 5 mandate de percheziție, într-o cauză care vizează săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, în perioada iulie-noiembrie 2017, agenți de poliție rutieră din cadrul unei unități de poliție au pretins și primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau față de conducători auto depistați că au încălcat legislația rutieră sau nu și-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

Trei dintre percheziții s-au desfășurat la birourile agenților de poliție iar două la autospeciale utilizate de aceștia.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

2 Comments

Comments are closed.